Wednesday, December 29, 2010

tentang dia...mr rainbow

'i love my mr. rainbow...n luv my pink teddy too =)'
mesti korunk nampak kan kat mne benda alah nie ade..of coz la kat my profile kat tepi nie ean..hehe...ni nga mood jiwang sket..so, sape y rase geli geleman tu, anda dinasihatkan spya tidak mneruskan bcaan..tpi, kalo nak bace jugak amatlah dialu2kan...
ini adalah entri special untuk mr. rainbow sy...yg da mewarna-warnikan hari2 sy..hari2 sy kni berwarna-warni sprti bnyaknya warna pelangi...sbb tu la sy pggil die mr. rainbow..die muncul stelah hati sy menangis..mnculnya die seperti munculnya sang pelangi selepas hujan
jom bkenalan ngan mr. rainbow sy...heee
nm die...ahmad sobree bin mohd yusof
kengkwan die pggil...sob
fmly die pggil...bery
sy pggil die...tett 
*rahsia okey?hehe
die mmg gile motor...bile die da stat operte motor die, sy pun bole jd y ke2 
*tak kisah la, da mmg minat die ean
die sgt suke wane itam..tak caye?tgok la picta tue..serba-serbi itam..moto itam, jacket itam, helmet itam, beg itam...evrything la itam
die tinggi skit jew dr sy..sy pun takde la tggi sgt, normal punye ketinggian je..
die bdak johor...sy budak selangor..jao gak ean, hurmmm...
besday kami cuma beza suploh ari je..
*tpi..mostly mmber sy ckap muke die mecet n dorunk tak caye bile sy ckap kmi sebaya..tp y best bile dapat free kol laa...smggu gyut siang mlam time besday die..then rest 3 arie..smbng lak ngan free kol dr sy plak...hehe
n yg special bout him..bg sy, die seorang y sgt romantik dan die taknak sy mnangis sbb die
*n now..kalo sy mnangis sbb die pun, sy akn make sure y die taktau...hehe
 
even kami baru lagi couple..sy hrap sgt kmi ditemukan jodoh hingga ke akhir hayat..
kamu2 sekalian, doakan kami eah =D
 
nota kaki : gambar teddy pink tak dapat nak upload plak..sedeyh T.T


4 comments:

Hanis Azla said...

semoga ada jodoh untuk kalian berdua.. hitam itu menawan.. tp bahaya juga klu serba hitam bila berada kat jalan raya mlm2 kan.. so kena minta dia lebih berhati-hatilah yer..

miss husna said...

thanx hanis azla, doakan kami eah..okay, una akn mnta die lbh bhati2 pas nie espcly time malam :)

Daughter of Othman said...

oh una, ini dia encik sobree itu.

p/s :saje terjah blog una :P :P

miss husna said...

kak sarah:ehee...bukan k sarah da skodeng fb dy ke b4 nie?

Template by:

Free Blog Templates