Sunday, March 13, 2011

penyokong ANUAR HADI

selamat pagi! wah, harinie aku bgn pagi2 je trus bukak youtube crik video2 anuar hadi. kenapa aku begitu excited lak neh? sebab aku baru tau tntang kewujudannya. even agak terlambat, aku tak kisah. at least aku tau gak tentang anuar hadi neh. smlam time blog walking aku jumpe 4, 5, 6.... blog wat psal anuar hadi. aku pun rase tertarik gak nak ulas sikit pasal nie


secara jujurnya, aku suka tengok sume video2 yang die wat. klau korg nak tgok video2 die, bole pg kat blog die or searh je kat youtube. best! sbb die ade trademark dan gaya tersendiri. gaya remaja, so mmg masuk la ngan kepala aku sbb die pun remaja.

sape anuar hadi? aku tak tau bnyak. cume tau setakat die budak TESL yg tga cntinue stdy kat oversea, org utagha, n average umo myb dlam 19-22 taun kot. *tak pasti

aku sememangnye sjak lahir jeles kat insan2 yang bole spaeking bi fluently, termasuk kat lecturer aku. serius aku jeles. kalau kelas bi dgn lecturer yg aku admire bile die speaking, mmg aku fokus habes laa. bukan fokus kat ape yg die ajr, tpi fokus kat stiap butir pektaan yg die sebut. same kes ngan anuar hadi ni. bi die giler lancar. aku jeles. sbb aku tak mmpu nak speaking selancar itu event dr kecik smpai da tua ni dok blaja bi.

to anuar hadi, truskan usaha. wlaupun ade yg mngutuk, tpi masih ramai lagi yang mnyokong anda termasuk aku. dengan bangganya aku nak bagitau yg aku PENYOKONG ANUAR HADI. :)

8 comments:

ahsfantasy24 said...

boley gak wt tman
time borem2..hehe~

fars_putra said...

Opah..ooooo....ne kje ko ye....kui3..

miss husna said...

ahsfantasy : haha..teman time boring?time tak boring pun boleyh..

atok:hehe..eh, asl?crik aku ke?

fars_putra said...

yer la..crik ko la Opah....

aku MIRA said...

excited kan una..
aku semangat kot gelak2 tgk video die..
mmg TERBAEK lah..!

miss husna said...

atok:haha..asl, aku org pentingkah?

mira:waa!gilegile teruja tengok die speaking dengan sgt hebat!~

aku MIRA said...

mmg hebat kan?
jomm join bahase eeiiwww die..
hahaa..xd

miss husna said...

haha...da lame da gune bhsa eww tu..so, tgok vdeo tu mcam agk terkena btang hdung sdri la..haha :)

Template by:

Free Blog Templates