Saturday, March 12, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

assalamualaikum sume :)

tetga cuti ni, mood nak update blog tu mmg ade laa..so, bile budak kampung ajk join contest yang die wat, dengn senang hatinya miss husna nak join contest tu :)
so, as usual..evry contest mst ade terms die y tsendri ean..jom usha terms contest budak kampung ni 

:: mesti follow blog blog budak kampung, tapi kalo tak suka follow ,tidak diwajibkan. Markah akan ditolak ::
[selesai]


:: buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute". Dalam entry tu mesti tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest ni ::
[selesai]

:: letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali ::
[selesai]
 
:: letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni. Yang penting, pict toh mesti lah pict adik-beradik korang. Tak kisah la letak pict adik, abang, atau kakak. Kalo anak bongsu atau takda pict adik-beradik yang sesuai, yang angkat pn boleh. Kalo semua skali pun boleh.haha ::
[butiran picta : my last sister, 9 years]


:: Napa pilih pict ni??? Tulis huraian secara ringkas dan padat ::
[dis is d only picta of she that i have in my sony C903 n ni ubat rndoo sy kalw sy rndu bdak kechik yg KUAT MERAJUK neh.dn die tataw yg sy ade pic nie, if she know, myb i need to exchange my C903 wif a new phone, VIVAZ myb..hehe.suke sgt2 ngan pic neh, sbb akn mengingtkan sy tntng perngei si techik neh.pic2 die yg laen sme nmpak die cam budak baek..ouh, sgtla tak sepadan dgn situasi sbnr :)]


:: tag kan sekurang-kurangnya 3orang member. Kalo ramai,lagi bagus ::
[yg di tag, jgn mara ea. yg tak di tag, jom join jugak]
1. red yg teringin nak jadik cg PJ ntok students pmpn shj katanya
2. ket yg penuh teletubies kat blog die
3. nureese yg suke tulis cter2 antoo n agk mnyeramkan


:: dah siap,tinggalkan link kat entry budak kampung ok ::
[selesai]

Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam.
[lambat lagi]
 
nota kaki : sape2 yg nak join contest yg budak kampung ni buat, sila klik je kat banner kat ats tue ok :)

12 comments:

A'IM said...

epgh.gambar sister tengah tido..huhu

miss husna said...

a'im:snap curik2 neh..diam2 eah :)

pwincess Lov3y dOv3y said...

wooh snap curik2 yerk.
lau budak tu taw compem nangis guleng2 swoh padam.
ahaak.

Az-Zahra Fauzee said...

terbaik punye pose...
membuatkan zara rase mengantuk..
ahah~

hawiz said...

hehe...cute lor...

miss husna said...

hehe..even dak ni slalu mrjuk wlwpun mnde techik jew, tpi dak kuat mrjuk ni la yg miss husna slaloo wendu bile blik mktab..hehe

Red said...

red tak pandai join kontes ="(

miss husna said...

try la red...una pun 1st time join contest nie :)

♥sophie♥ said...

hehehe,,snap snap ;DD
i likeee :)

miss husna said...

hehe..una suke juge :)

NOOR FATIN said...

ala comelnya. hehehe gudluck!

miss husna said...

tenkiu :)

Template by:

Free Blog Templates