Monday, March 14, 2011

gempar FACEBOOK

dalam bulan FEBRUARI dulu, satu dunia digemparkan dengan berita bahawa FACEBOOK akan ditutup. siap masuk surat khabar dan sebagainya. banyak pihak yang menggunakan facebook sebagai medium perhubungan termasuklah maktab tempat miss husna study, risau. banyak pihak gundah-gulana. miss husna pun sedikit gundah la jugak sebab wireless maktab block sume laman sosial lain kecuali facebook, kerana HEP kami turut mempunyai facebook. pecaya atau tidak, blog pun di block. not totally block, just a certain things like shoutout box, bahagian komen n a few more things. so, kalau bukak blog, just dapat baca entry je la, nak usha sape yang singgah kat blog pun tak bole. sebab tu kalau kat maktab, miss husna sangatla jarang bukak blog, sume angkara bnyak sangat benda yang di block. tensyen!


da tutup ke fb? miss husna tak cek lagi fb pagi ni. tak bukak fb pun lagi. blog menjadi keutamaan. and, honestly said, lau nak tutup fb pun, tutup la. kurang kisah da kot. sebab miss husna ada blog.
i luv my blog!
and luv all d bloggers too!

2 comments:

~~ytazzizzaty~~ said...

kesiannnya.....bkak kt cc arr pasnie..........

miss husna said...

hee...tak rajen la nak p cc...erk, padahal sbnrnye tatau kat mne cc lau kat area maktab nieyh..hehe

Template by:

Free Blog Templates