Sunday, March 13, 2011

Debat Blogger : Dendam laki dan perempuan.


[MUKADDIMAH]
"Debat Blogger".. Satu segmen yang akan membincangkan tentang satu tajuk antara blogger... Bagaimana? Aku akan bukak satu tajuk dan kita akan berbalas pendapat melalui entri masing-masing.. Jadi, bagi yang selalu takde idea nak buat entri baru tu sangat digalakkan join.. Kita sama-sama pertahankan pendapat masing-masing..

[TAJUK DEBAT]
lelaki atau perempuan yang lebih kuat berdendam?

[ULASAN MISS HUSNA]
petama2 nye, teruja kot aku dapat peluang nak bedebat sbegini. ye la, sejak zaman skola asyek tengok org je bedebat..aku? aku segan. hehe. so, bakat tependam je laa..
ok, msuk pada topik utama entry..laki ke perempuan lebih kuat berdendam? kena jujur neh. takleh bias. org ni ade bnyak mcam jenis, tapi perempuan lebih sinonim dengan perkataan 'sensitif' dan laki plak lebih sinonim ngan pkataan 'cool'. so, berdasarkan keyword tu, korg msti da bole agk kan mne 1 yg bg aku lebih bdendam? actually, pmpn bukan bdendam kot..cuma ingatan die tntang sesuatu prkra yg buat die tesentuh tu lebih lame. so, dia akan terkenang2kan bnda tu. even klaw bnda yg manis or swet memory pun pmpn biasanya akan lebih igt bnda tu lame compare tu lelaki. lelaki jrang nak pkir hal remeh-temeh ni kot. dorg lebih suka fokus pada hobi dorg n so on.so..prkra yng da lepas jrang menghantui kpla otak dorg. sbb tu kaum ni kurang bdendam kot. but..lelaki2 di luar sana, jgn la perasan n bngga dri pulak sbb telah dpuji oleh miss husna. chill sume :)

8 comments:

srikandi cinta said...

ni kirer cam kes cungkil bakat jewk..hahahaaa..go on,chaiyok! suker pndpt awkk

miss husna said...

hehe..wah, teruja neh..sume sntry awk komen..thanx for ur support!~

kaizen said...

bergatung jugak pd induvidu kn??

meh terjah blog sy lk...

http://mhs-kaizen.blogspot.com/

*buang captcha boleh??

miss husna said...

kaizen: yup..bgantung oada indvidu..will terjah u back!~

Mr. Kamikaze said...

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/03/pendapat-sendiri-ada-betulnya.html

husna..kalau dapat buang captcha kat komen ini boleh? senang cket nak komen.. :)

miss husna said...

ok2..thanx 4 da advce :)

strawberrycincau said...

err, mknenye perempuan lebih berdendam brbanding lelaki lah eh?? errmm...pndapt yg bagus... sye pon join gak..

http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/03/debat-blogger-dendam-laki-dan-perempuan.html

miss husna said...

hehe..mungkin la kot.lelaki bedendam jugak tapi tak lame cam dendam y pmpn smpan :)

Template by:

Free Blog Templates