Thursday, June 16, 2011

blog review : V1



TUJUH (7) fakta menarik tentang METAFORA HIDUP vs SIMPLE LIFE
1. empunya metafora hidup ialah seorang gadis
2. manakala empunya simple life ialah seorang teruna
3. mereka sebenarnya merupakan pasangan kekasih, sebab tu laa templet mereka sama (sehati dan sejiwa ^_^ )
4. kalau nak tau kisah cinta mereka, silalah melawat blog mereka
5. 21, itulah usia mereka untuk tahun 2011 ini
6. mereka bakal guru. bakal guru kemahiran hidup dan bakal guru pemulihan bahasa melayu
7. IPG Kampus Pendidikan Teknik merupakan tempat dimana kisah cinta mereka bermula dan juga merupakan tempat perjuangan mereka sekarang

foot note : cik husna sangat jeles dengan mereka. kenapa? cinta mereka cinta jarak dekat. senang je kan kalau nak jumpa.cik husna nak jumpa mr rainbow sebulan sekali pun susah. sebab tu bile jumpa mr rainbow, cik husna suka tengok dia lama2, suka snap picta dia banyak2, stok untuk pertemuan akan datang yang ntah tak tahu bila. masing2 ada cara dan kisah cinta masing2 kan. harapan cik husna untuk amy (metafora hidup) dan juga syafiq (simple life) merangkap kak ngah dan juga angah cik husna, cik husna doakan kalian dipertemukan jodoh dan semoga kebahagian mengiringi setiap langkah kalian hingga ke akhirnya =)

13 comments:

Mama Gee said...

takpe cik husna...moga satu hari nnti...kalian dpt duduk berdekatan dan tak terpisah lg..mama doakan yaa.... :)

rindu itu menyeksakan...tp ianya indah..

cik husna said...

mama gee : thans a lot mama, like ur words <3

Hanis Azla said...

wah sehati sejiwa betul.. siap template pun sama.. so sweet..

cik husna said...

hanis : sweet kan dorang...jeles >.<

ïêmå å¢klê§ said...

cinta jarak jauh la best...
maksiat sedikit sebanyak dapat kurang kan..
hihi

cik husna said...

iema : hehe...yup..trima kasih kerana menyokong :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. leh jadi lagenda la dieorang ni dalam alam percintaan.. cewwahhhh :)

cik husna said...

taufiq : lagenda dak setan V@ plak ke?haha...

uDanGTerBakAr said...

mak aaii una ,.. cerita apakah nie .. xmengerti ..hahaha

cik husna said...

udang : haha...wat2 tak mngerti lak eah...

amna said...

lalalala.. osptt~
cinta jarak dekat :D

cik husna said...

amna : best ean ^_^

org muo said...

macm cinta rakan sekelas ..org muo pun sama... isteri satu kelas masa belajar kat ipt :)

Template by:

Free Blog Templates