Thursday, May 17, 2012

tamat satu sem lagi...

hai...ASSALAMUALAIKUM

dah lame sangat una tat update blog ni..da tak tau nak bagi alasan ape melainkan alasan bz dengan tugasan, dengan kuliyah dan dengan praktikel..hurmmm

setelah penat berhempas pulas selama satu sem ni, akhirnya tamat lagi satu sem..semester lima...means, una ade 3 semester lagi sebelum grad..nak kate 3 sem tu lame, mcam tak..sebab stdy kat sni pun da hampir 8 sem cmpur foundation dlu...huhu..jadinya, 3 sem lagi tu da tak lame la kan?

semester 5...
jadi pengurus sukan dan olahraga
terlibat dalam flash mod
first time jadi cikgu sebenar masa praktikel
dihujani dengan pelbagai amali
dilimpahi banjir esaiment yang terlalu banyak
dan dihimpit dengan masalah kewangan...hehe
mcam2 la citer sem 5 ni

sedar tak sedar..da umo 22 tahun rupenya
kawan2 yang satu bacth pun da ramai yang kawen
yang tga pregnant pun ade..
una..?
yang kenal una mesti ckap una akan kawen awal
hurm..rancangannye, nak kawen umo 28 tahun
tapi..Allah lebih tahu perancangan yang terbaik buat kita :)

actly, sem 5 ni tak abes lagi...una ade 3 papers lgi to go
before bebas daripda sem yang sangat bz neyh
tak sabar nak cuti...mau update sepuas2nye blog yg da lame ditinggalkan 
tunggu una tau..i need ur support bloggers! thanks!

2 comments:

Daughter of Othman said...

busy nya una sampai tak sempat update belog :(

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Template by:

Free Blog Templates